Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Wojciecówka - mieszkania wakacyjne

Adres obiektu Sienna 3, 57-550 Sienna
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-6 z 6

 
 

DorotaM
Dodano: 2016-04-18
Pobyt od: 2016-04-15 do 2016-04-17 IP: xxx.205.242.86
 
 
    

Cudowne miejsce z przemiłymi gospodarzami i genialnym jedzeniem :) Polecam i wrócę :)


 
 

Karol
Dodano: 2016-04-17
Pobyt od: 2016-04-15 do 2016-04-17 IP: xxx.173.158.133
 
 
    

To był mój pierwszy pobyt w Siennej. Było super! Cudowne miejsce, świetna atmosfera w Wojciechówce, przemili właściciele i przepyszne jedzenie. Na pewno wrócę! :))


Karol - opinia o obiekcie Wojciecówka - mieszkania wakacyjne
 
Wotek z Poznania z rodzinką
Dodano: 2011-04-13
Pobyt od: 2011-04-09 do 2011-04-13
 

Właśnie dzisiaj tj. 13.04.2011r wróciliśmy z 5 dniowego wyjazdu do Siennej. Wojciecówka - Świetne warunki a gospodarze bardzo przemili i gościnni. Byliśmy m.in. z 7 letnim synem i był bardzo zadowolony z piłkarzyków i hokeja. Ponadto był bardzo zadowolony z zabawy z 2 psami gospodarzy. Natomiast jedzonko to powtórzę za przedmówcami - to poezja! Przepyszne i w takich ilościach, że nie da się wszystkiego zjeść,


 
Zuzanka
Dodano: 2011-01-19
Pobyt od: 2010-01-18 do 2011-01-25
 

Niedawno wróciłam z nart.Byłam u pana Wojtka.Jedzonko pycha tak dużo że nie dawaliśmy rady zjeść.Stok piękny z mojego pokoju na niego patrzyłam.Byliśmy w 12 osób i wszyscy zadowoleni.Polecam jechać do siennej. panie Wojtku co złego to nie my pozdrawiam papa


 
Tomek
Dodano: 2010-01-12
 

Właśnie wróciliśmy z Siennej. Wojciecówka - hmm, po prostu rewelacja! Świetne warunki, swoboda, gospodarze uczynni, atrakcje też są (piłkarzyki, hokej), wygodnie. A jedzonko to już poezja! Przepyszne i w takich ilościach, że nie da się wszystkiego zjeść. Warto pojechać choćby dla samego wyżywienia :) Byliśmy w dziesięć osób i wszyscy są zachwyceni. Mam nadzieje, że jeszcze tam wrócimy. A Czarna Góra rewelacja. Super trasy, cisza, spokój. Wymarzony wypoczynek! Panie Wojtku, Stargard pozdrawia!!!


 
jarek, ela, janusz i gosia
Dodano: 2008-07-08
 

byliśmy w 4 osoby w lipcu. Gospodarze bardzo mili uprzejmi, p. Ania sympatyczna uczynna, Wojtek typ naukowca,jedzenie smaczne i dużo, okolica przepiękna u podnóży Czarnej Góry, niedaleko ( ok, 2km)nieczynna kopalnia Uranu (WARTO zobaczyć -świetny przewodnik opowiada z pasją , m a duża wiedzę) Jaskinia Niedżwiedzia -urocza, oraz Muzem Ziemi z jedynym w Polsce gniazdem z jajami dinozara. w Stroniu Śląskim muzem minerałów. Niedaleko w Czechach basen z wodami termalnymi, nie to co Besenowa ale zawsze coś. Polecam.


Opinie 1-6 z 6

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie