Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Wojciecówka - mieszkania wakacyjne

Adres obiektu Sienna 3, 57-550 Sienna
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 5 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-5 z 5

 
 

Sławek z rodziną
Dodano: 2017-05-15
Pobyt od: 2017-05-03 do 2017-05-07 IP: xx.160.153.30
 
 
    

Bardzo fajne miejsce i gospodarze (dziękujemy za cudowny wieczór z historią i włoskim winem w tle), mieszkania funkcjonalne dwupoziomowe, czyste i przytulne, wszystko pod ręką, na szlak blisko, przyroda zagląda przez okna, dojazd bezproblemowy - czego chcieć więcej...


 
 

Iwona z Warszawy
Dodano: 2016-09-19
Pobyt od: 2016-07-30 do 2016-08-13 IP: xxx.235.42.194
 
 
  

Korzystałam z rodziną z większego mieszkania, super wyposażonego, spełniającego wszystkie oczekiwania. Miejsce przytulne, mimo bliskości drogi, ciche i ustronne, z szumem strumyka w tle. Świetna baza wypadowa na piesze wycieczki. Przemili właściciele, bardzo dyskretni. Bardzo miło wspominam i jeśli tylko będę mogła, na pewno tam wrócę. Pozdrawiam serdecznie i gorąco polecam.


Iwona z Warszawy - opinia o obiekcie Wojciecówka - mieszkania wakacyjne
 
 

Marek
Dodano: 2013-08-12
Pobyt od: 2013-08-01 do 2013-08-08
 
 
    

Byliśmy w trzy osoby w mniejszym mieszkanku. Bardzo przestronne, wygodne, doskonale urządzone (nowy duży telewizor, lodówka, mikrofala, czajnik bezprzewodowy, dużo róż naczyń naczyń i garnków) Na zewnątrz dużo miejsca do zabawy dla dzieci. Przyjechaliśmy tu zwiedzać, więc zrezygnowaliśmy z wyżywienia, bo większość dnia byliśmy po za domem. Przepiękna okolica. Polecam trasę pieszą na Śnieżnik - w jedną stronę około 10 km (2,5 godz). W pobliskim miasteczku - Stroniu Śląskim dobrze zaopatrzone sklepy spożywcze (np. Biedronka). Niedaleko wiele atrakcji turystycznych: Byliśmy w kopalni uranu, kopalni złota, kopalni srebra,kopalni węgla w Nowej Rudzie, fortach w Srebrnej Górze i Kłodzku. Gospodarze bardzo mili i uczynni. To były dla nas wspaniałe wakacje.


Marek - opinia o obiekcie Wojciecówka - mieszkania wakacyjne
 
Tomek
Dodano: 2010-01-12
 

Właśnie wróciliśmy z Siennej. Wojciecówka - hmm, po prostu rewelacja! Świetne warunki, swoboda, gospodarze uczynni, atrakcje też są (piłkarzyki, hokej), wygodnie. A jedzonko to już poezja! Przepyszne i w takich ilościach, że nie da się wszystkiego zjeść. Warto pojechać choćby dla samego wyżywienia :) Byliśmy w dziesięć osób i wszyscy są zachwyceni. Mam nadzieje, że jeszcze tam wrócimy. A Czarna Góra rewelacja. Super trasy, cisza, spokój. Wymarzony wypoczynek! Panie Wojtku, Stargard pozdrawia!!!


 
jarek, ela, janusz i gosia
Dodano: 2008-07-08
 

byliśmy w 4 osoby w lipcu. Gospodarze bardzo mili uprzejmi, p. Ania sympatyczna uczynna, Wojtek typ naukowca,jedzenie smaczne i dużo, okolica przepiękna u podnóży Czarnej Góry, niedaleko ( ok, 2km)nieczynna kopalnia Uranu (WARTO zobaczyć -świetny przewodnik opowiada z pasją , m a duża wiedzę) Jaskinia Niedżwiedzia -urocza, oraz Muzem Ziemi z jedynym w Polsce gniazdem z jajami dinozara. w Stroniu Śląskim muzem minerałów. Niedaleko w Czechach basen z wodami termalnymi, nie to co Besenowa ale zawsze coś. Polecam.


Opinie 1-5 z 5

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie